Kinderfeestjes

Ben jij binnenkort jarig en wil je een super te gek verjaardagsfeestje vieren? Vier je feestje dan bij HEY!Pannenkoek!

Op deze pagina vind je superleuke, anders dan anders, en helemaal complete kinderfeestjes! Voor papa en mama trouwens ook heel fijn: geen rommel in huis!

HEY!PANNENKOEK FEESTJE

Kidskoek met snoepjes, een glaasje ranja 6,5

Kidskoek met snoepjes, een glaasje ranja, een kinderijsje 10  

Extra opties
Kinderchampagne 2
Zakje chips 1
Kinderijsje in verrassingsbeker 3,5

 

HEY!NAGELSTUDIO

Kidskoek met snoepjes, ranja
Workshop nagels lakken

Jullie gaan lekker aan de slag met nagellak en aansluitend eten jullie natuurlijk een heerlijke pannenkoek! Als jullie eerst willen eten kan dat natuurlijk ook! Nagelstudio Vathorst zorgt voor allerlei lakkleuren, glitter, steentjes, stripers tips & trics om echte nail-art te creëren. Er wordt gewerkt op lakwieltjes waar jullie volop je fantastie op los kunt laten. De creatie mogen jullie natuurlijk meenemen om thuis te showen. ook krijgen jullie een diploma mee en een waardebon voor mama!Voor meer informatie of reserveren kan je contact opnemen met Nagelstudio Vathorst.

Tijdsduur workshop: gem. 2 uur

HEY!TAART FEESTJE

Kidskoek met snoepjes, ranja
Workshop cupcakes of boltaart maken

Jullie gaan eerst lekker aan de slag met een leuke workshop zoals boltaartjes maken of cupcakes decoreren. Aansluiten genieten jullie van een heerlijk pannenkoek. Andersom kan natuurlijk ook! We delen het feestje helemaal in naar jouw wensen en aan het einde van de dag gaat iedereen naar huis met een volle buik en een eigen creatie  om thuis te showen, en proeven natuurlijk!  

Voor meer informatie of reserveren kan je contact op nemen met Altijd Taart!

Tijdsduur workshop:  gem. 2,5 uur.

HEY!ROOFVOGELS

Kidskoek met snoepjes, ranja
Roofvogelworkshop

Bij Settels Roofvogels weten ze ALLES over roofvogels. Ze hebben superveel Mooi bijzondere vogels om aan jullie te laten zien, en om over te vertellen. En het Leukste is dat je ze van heeeeeel dichtbij kunt bekijken. Heb je altijd al eens een Echte roofvogel op je hand willen zien landen? Dan is dit je kans!  

Voor meer informatie of reserveren kan je contact opnemen met Settels Roofvogels.

Tijdsduur workshop: gem 1,5 uur